NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

VW Caddy Maxi TAXI

VW LogoDe Volkswagen Caddy Maxi TAXI is geschikt als rolstoeltaxi. Deze rolstoelauto biedt plaats aan 6 personen (inclusief rolstoelpassagier en chauffeur). Door de lengte is het daarnaast ook mogelijk om 5 personen mee te nemen (inclusief chauffeur) + riante kofferbakruimte.

VW Caddy Maxi TAXI (003)

Afhankelijk van de opstelling van de banken biedt deze rolstoelauto plaats aan 6 tot 7 personen (incl. rolstoelpassagier en bestuurder). Deze multi-functionele opstelling maakt het gemakkelijk deze in te zetten als TAXI. Immers u bent zeer flexibel bij het inzetten van deze voor rolstoelvervoer of als normaal personenvervoer.

Volkswagen Caddy Maxi TAXI Rolstoelauto

De Bierman ombouw bevat o.a. een: bodemverlaging / herplaatsen originele brandstoftank / nieuwe uitlaat / inrijplaat en een rolstoel-vastzet-systeem. De bodemverlaging maakt het voor de rolstoelgebruiker gemakkelijk om de auto in te rijden. Daarnaast zorgt de bodemverlaging voor een ruimere binnenhoogte.

Daarnaast kan de Bierman ombouw worden verrijkt met diverse opties. U kunt hierbij denken aan een flexibele taxi-ramp / inrijplaat (deze maakt het mogelijk de inrijplaat dubbel te slaan). Ook is het mogelijk om een scootmobiel-overrijplaatje te monteren. Vraag gerust naar onze uitgebreide accessoire-overzicht.

Opstelling VW Caddy Maxi TAXI 

Let op: Interieur opstelling Volkswagen Caddy Maxi TAXI. Het is niet toegestaan om de bank op de 3e zitrij terug te plaatsen.

Informatie aanvragen?

Terug naar overzicht