NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

kofferbaklift

Een steeds vaker voorkomende aanpassing is een kofferbaklift. Een scootmobiel of (electrische) rolstoel kan soms lastig zijn om mee te nemen. Een kofferbaklift kan helpen een rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in uw auto te krijgen.

Instructie-video (lichte kofferbaklift)

Instructie-video (zware kofferbaklift)

Wat is een kofferbaklift?

Een kofferbaklift is een aanpassing om zonder grote krachtsinspanning een (electrische) rolstoel en/of scootmobiel in de laadruimte van uw auto of bus te heffen. Daarnaast wordt een kofferbaklift ook gebruikt door rolstoelgebruikers die nog een geringe sta– en loopfunctie hebben.

Scootmobielauto (006)

Onze kofferbakliften zijn geschikt voor rolstoelen en of scootmobielen tot maximaal 181 kg hefvermogen. Deze kofferbakliften zijn ontworpen voor mensen die moeite hebben om de (electrische) rolstoel of scootmobiel in de kofferbak van een scootmobiel auto te tillen. Dit gebeurd door de takel van de kofferbaklift aan de  (electrische) rolstoel of scootmobiel te hangen. 

Kofferbaklift (004)Kofferbaklift (005)

De takel van een kofferbaklift wordt (door Bierman) exact afgesteld, zodat de (electrische) rolstoel of scootmobiel stabiel & recht blijft hangen. Vervolgens kan u de rolstoel met een simpele afstandsbediening naar binnen hijsen.

Kofferbaklift afstandsbediening

Deze elektromotor van de kofferbaklift tilt de (electrische) rolstoel of scootmobiel vervolgens op de juiste positie, zodat deze eenvoudig in de kofferbak is te plaatsen. Als de kofferbaklift niet in gebruik is, kunt u de hijsarm (in de meeste gevallen) neerklappen zodat het uitzicht naar achteren vrij is.

Foto's van onze kofferbakliften

Hieronder kunt u gedetailleerde foto's van onze aangepaste kofferbakliften bekijken:

Informatie aanvragen?

Terug naar overzicht