NL EN
E-mail
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

BIERMAN is geopend | Aangepast beleid

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

U bent van harte welkom in de showroom

Onze service- & verkoopadviseurs heten u tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom in de showroom. Zij zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1,5 tot 2 meter afstand. Ook u verzoeken we vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan.

Mogelijkheden van een Thuispassing

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot een thuispassing. Bij een thuispassing komt een adviseur van ons bij u thuis met een geschikte rolstoelauto of rolstoelbus voorrijden. U krijgt dan aan huis advies over de betreffende aanpassing of occasion. Het spreekt voor zich dat wij ons ook in dit geval houden aan richtlijnenen van het RIVM. Voor meer informatie over een thuispassing, klik hier.  

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens. Corona - info actie image