NL EN
E-mail
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

zelf rijden

Met een kleine beperking is het vaak prima mogelijk om (toch) zelf te rijden. Afhankelijk van de handicap is een kleine of complexere aanpassing nodig.

De meest voorkomende oplossingen om zelf te (blijven) rijden zijn:

 

Zelf rijden

Praktische oplossingen

Maak een selectie uit onze oplossingen om zelf te (blijven) rijden:

 handgaslinks gasbedieningsfunctieszelf rijden

Garantie

Op een nieuwe Bierman aanpassing geven wij standaard 2 jaar garantie of tot 100.000 Km. Op onze Bierman Occasions geven wij standaard de 6 maanden BOVAG garantie.

Speciaal rijbewijs nodig?

Wanneer u te maken krijgt met een functiebeperking dan bent u verplicht hierover contact op te nemen met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Zij zullen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn om te kunnen blijven autorijden. Meestal krijgt u een nieuw rijbewijs waarop zogenaamde restrictiecodes komen te staan die verwijzen naar de aanpassingen waarover uw auto dient te beschikken. Wij passen de auto nadien aan volgens de restrictiecodes op uw rijbewijs. Aanvullende informatie kunt u vinden middels de volgende links:

Meer informatie kunt u terugvinden in onderstaande brochure van het CBR.

Ook kunt u contact opnemen onze adviseurs over de aanvraag van Eigen Verklaring of over de zelfrij aanpassingen (Telefoon 0252 - 210611). Ook kunt u contact met ons opnemen middels ons contactformulier.

Informatie aanvragen?