NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

scootmobiel auto

Steeds vaker voorkomende aanpassingen zijn oplossingen om een scootmobiel mee te nemen. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw scootmobiel of (electrische) rolstoel gemakkelijk in uw auto te krijgen.

De meest voorkomende oplossingen zijn voor een scootmobiel auto zijn:

Scootmobiel auto

Praktische oplossingen

Maak een selectie uit onze oplossingen voor een scootmobiel auto:

kofferbaklift scootmobielliftoprijgoten & oprijbanen

Welke oplossing voor u geschikt is, is sterk afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van uw rolstoel of scootmobiel. Daarnaast is er een groot verschil in prijs en gebruiksgemak. Laat u daarom goed informeren over welke aanpassing voor u het meest geschikt is.

Nieuwe of gebruikte auto laten aanpassen?

U kunt een nieuwe auto of bus bij uw (lokale) dealer aanschaffen. Voordeel is dat u deze auto of bus geheel naar uw wensen kan samenstellen. Wij kunnen deze auto of bus vervolgens voorzien van de juiste aanpassing (standaard ombouwtijd minder dan 1 week).
Daarnaast kunt u er ook voor kiezen deze auto of bus als tweedehands scootmobiel auto aan te schaffen (bijvoorbeeld: via marktplaats.nl of gaspedaal.nl). Ook deze aanpassen tot een volwaardige scootmobiel auto. Wees er voor de aanschaf wel zeker van dat de scootmobiel aanpassing voor wat betreft afmetingen geschikt is voor uw auto of bus.

Een tweedehands scootmobiel auto kopen?

Naast een nieuwe of tweedehands auto of bus, kunt u ook voor een kant en klare Bierman Occasion kiezen. U kunt dan direct wegrijden uit onze showroom. Omdat al onze Bierman Occasions zijn voorzien van de 10 Bierman Zekerheden, bent u ervan verzekerd dat u altijd een kwaliteits occasion koopt. Kijk bij onze aangepaste occasions voor ons huidig aanbod.

Garantie

Op een nieuwe Bierman aanpassing geven wij standaard 2 jaar garantie of tot 100.000 Km. Op onze Bierman Occasions geven wij standaard de 6 maanden BOVAG garantie.

Een scootmobiel auto aanpassen is maatwerk

Een scootmobiel auto aanpassen is maatwerk. Ondanks dat een scootmobiel klein lijkt, vallen de afmetingen in bepaalde gevallen erg tegen. Met als gevolg dat de scootmobiel niet altijd in de gewenste auto of bus past. Dit is dan ook de hoofdreden dat wij ook altijd een passing adviseren, alvorens een auto of bus aan te schaffen.

In bepaalde gevallen is een passing niet mogelijk. Dan adviseren wij u om de juiste afmetingen mee te nemen naar onze showroom. Onderstaand een simpele instructie over hoe u dient te meten. Naast de afmetingen van de scootmobiel is ook het gewicht van de scootmobiel (incl. accu's) belangrijk om te weten.

Afmetingen Scootmobiel meten

Breedte = de volledige breedte van de scootmobiel
Hoogte = de volledige hoogte van de grond tot het hoogste punt (meestal is dit het stuur of de "ingeklapte" zitting)
Lengte = de volledige lengte van de scootmobiel
Gewicht = het gewicht in kilo is terug te vinden in de gebruikshandleiding (let op: gewicht inclusief accu's is van toepassing!)

Proefrit of passing?

In onze showroom hebben wij altijd meerdere demonstratie-scootmobiel auto's staan, aangepast voor het vervoer van een scootmobiel of rolstoel. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een nieuwe of een gebruikte scootmobiel auto, wij raden u aan vooraf altijd (uiteraard geheel vrijblijvend) een "passing" te doen. Immers niet elke scootmobiel is altijd even geschikt voor elk model auto of bus. U kan nare verassingen voorkomen, om u vooraf goed te laten informeren. Wij helpen u hierbij graag met persoonlijk advies. Klik door voor onze contactgegevens / contactformulier.

Foto's van onze ombouw

Door op onderstaande iconen te klikken kunt u gedetailleerde foto's van onze aangepaste scootmobiel auto's bekijken:

Informatie aanvragen?