NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

Proefrit aan huis

Wat is een thuispassing?

Bij een thuispassing komt een adviseur van ons bij u thuis met een geschikte rolstoelauto of rolstoelbus voorrijden. U krijgt dan aan huis advies over de betreffende aanpassing of occasion. Een passing van de scootmobiel of rolstoel is dan ook vaak gemakkelijk te doen (in uw eigen vertrouwde omgeving). Zo weet u direct of dit een gewenste en passende oplossing voor u is. 

Is een thuispassing vrijblijvend?

Er zijn geen kosten verbonden aan een thuispassing. Ook heeft u geen verplichting om iets bij ons af te nemen. Ofwel, een thuispassing is altijd zonder kosten en vrijblijvend. 

Voordelen & Nadelen

Grootste voordeel van een thuispassing is dat u niet naar ons toe hoeft te komen. Dit scheelt natuurlijk reistijd en vaak is ook een passing met de rolstoel of scootmobiel goed mogelijk. Een nadeel van een thuispassing is dat wij altijd met "slechts" 1x voertuig kunnen komen. Ofwel, u kunt niet meerdere voertuigen / aanpassingen met elkaar vergelijken. 

Meten = Weten

Om met een geschikte aanpassing of occasion voor te komen rijden, zijn afmetingen wel cruciaal. Immers het zou voor beide partijen zonde van de tijd zijn als de meegebrachte aanpassing of occasion niet blijkt te passen. Vandaar vragen wij meestal om vooraf de belangrijkste afmetingen van de scootmobiel of rolstoel aan ons door te geven.

Onderstaand een simpele instructie over hoe u dient te meten. Indien er een tafelblad aanwezig is, gelieve de breedte hiervan dan apart ook op te meten.

Afmetingen rolstoelpassagier

Breedte = de volledige breedte van de rolstoel (incl. hoepels, indien aanwezig)
Hoogte = de volledige hoogte van de grond tot de kruin van de rolstoelpassagier
Lengte = de volledige lengte van de rolstoel(passagier, indien liggend in rolstoel)

Afmetingen Scootmobiel meten

Thuispassing aanvragen?

Mocht u geinteresseerd zijn in een thuispassing, vraag deze dan geheel vrijblijvend aan middels ons contactformulier op: contactgegevens / contactformulier.