NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

Disclaimer

Informatie en/of beeldmateriaal op deze internet site mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd, zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Aanpassingsbedrijf Bierman. Aanpassingsbedrijf Bierman is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor links naar onze website.

De Aanpassingsbedrijf Bierman internet site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, doch de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of apparatuur kunnen beinvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.
Deze internetsite kan tevens links bevatten naar niet aan Aanpassingsbedrijf Bierman gerelateerde sites. Aanpassingsbedrijf Bierman is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Door Aanpassingsbedrijf Bierman per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Aanpassingsbedrijf Bierman staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wijzigingen in prijzen en uitvoeringen worden voorbehouden. Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan Aanpassingsbedrijf Bierman niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden van welke aard dan ook.

Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn indicatief en exclusief montagekosten.