NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

Garantie

Als u een nieuwe aanpassing of Bierman Occasion aanschaft bent u verzekerd van een hoge kwaliteit aanpassing / rolstoelauto / rolstoelbus. Desalniettemin kan er zich (ook na de koop) een gebrek voordoen. Vandaar leveren wij onze producten met garantie. 

Mocht u beroep willen doen op de grantie, gelieve dan altijd eerst met ons contact op te nemen. Dit kan op de volgende manieren:

  • Telefoon => 0252-210611
  • info@bierman.eu


Graag nemen wij vervolgens in overleg met u, consequente acties om het gebrek netjes te verhelpen. Mocht u zelf iets hebben laten uitvoeren, zonder overleg met ons => Dan kunnen wij niet garanderen dat wij dit onder garantie zullen vergoeden. 

---

Hieronder kunt u de garantie bepalingen terugvinden. Zodat u weet waar u wel en geen recht op heeft. 

Garantie Nieuwe aanpassing

Als u een nieuwe aanpassing of Bierman Occasion aanschaft bent u verzekerd van een hoge kwaliteit aanpassing. Om dit te onderstrepen leveren wij op een nieuwe aanpassing standaard met 2 jaar garantie. 

Mocht u een beroep willen doen op deze garantie, gelieve dan met ons contact op te nemen. In de meeste gevallen zullen de garantiewerkzaamheden altijd bij ons in Nieuw-Vennep moeten worden uitgevoerd. 

Voor de volledige RAI-Carrosserie garantievoorwaarden verwijzen wij u door naar de RAI-Carrosserie voorwaarden (hieronder te downloaden).

Garantie Bierman Occasion

Op een Bierman Occasion geven wij standaard (per 1 juni 2022) 1 jaar BOVAG garantie. Dit houdt in dat uw occasion kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van koop niet zichtbaar waren maar wel aanwezig waren. Dit geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die binnen 12 maanden na de factuurdatum door normaal gebruik zijn ontstaan.

Standaard leveren wij de auto af met het BASIS Afleverpakket (dit staat vermeld op uw factuur). Dit houdt in dat u de garantie-werkzaamheden bij ons in Nieuw-Vennep moet laten uitvoeren. Ook het transport van- en naar Bierman dient u zelf te verzorgen. 

Indien u de auto heeft gekocht met het BIERMAN Afleverpakket (t.w.v. 1.000,- Euro) dan kunt u onder bepaalde omstandigheden genieten van "lokale garantie". De reparatie kan dan lokaal worden uitgevoerd bij een universele garage zoals bijv. Profile, James, Vakgarage. In dit geval is het belangrijk dat de garantiewerkzaamheden altijd uitsluitend worden uitgevoerd in overleg en na goedkeuring van onze after-sales medewerkers. Verder moet de factuur direct aan ons gericht zijn (onze adresgegevens) en voorzien zijn van een toestemmingsnummer (te verkrijgen bij onze after-sales medewerkers). Let op: zonder toestemmingsnummer zullen wij deze factuur niet betalen. 


Voor de volledige BOVAG garantievoorwaarden verwijzen wij u door naar de BOVAG voorwaarden (hieronder te downloaden).

Informatie aanvragen?