NL EN
E-mail
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

Garantie

Als u een nieuwe aanpassing of Bierman Occasion aanschaft bent u verzekerd van een hoge kwaliteit aanpassing / rolstoelauto / rolstoelbus. Om dit te onderstrepen leveren wij op een nieuwe aanpassing standaard minimaal 2 tot maximaal 3 jaar garantie. Verder confirmeren wij ons aan de FOCWA leveringsvoorwaarden (hieronder te downloaden).

Op een Bierman Occasion geven wij standaard 6 maanden BOVAG garantie. Dit houdt in dat uw occasion kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van koop niet zichtbaar waren maar wel aanwezig waren. Dit geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die binnen zes maanden na de factuurdatum door normaal gebruik zijn ontstaan. Omdat wij klanten bedienen door heel Nederland, kunnen wij ons voorstellen dat u voor garantiewerkzaamheden liever naar een lokale garage gaat. Wij bieden deze mogelijkheid. Echter is het wel van belang dat garantiewerkzaamheden altijd uitsluitend worden uitgevoerd in overleg en na goedkeuring van onze aftersalesmedewerkers. Voor de garantievoorwaarden verwijzen wij u door naar de BOVAG voorwaarden (hieronder te downloaden).

Voor meer informatie over de garantie van Bierman, gelieve ons Garantie-document te downloaden. Deze kunt u hieronder als PDF terugvinden.

Informatie aanvragen?