NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

VW Caddy Short & Maxi (new)

De Volkswagen Caddy (Short) en de Volkswagen Caddy Maxi behoren al jaren tot de meest populaire rolstoelauto's van Nederland. 

Spijtig genoeg heeft Volkswagen Nederland besloten dit model niet meer nieuw op de markt te brengen als personenauto. U kunt dit model dus niet bij uw Volkswagen dealer bestellen. Gelukkig is deze nog wel in het buitenland verkrijgbaar. Ofwel, via import is het toch mogelijk deze auto als rolstoelauto om te laten bouwen! U kunt deze zelf aanschaffen, maar ook wij hebben deze vaak op voorraad.

Bierman voorziet dit model met een vlakke bodemverlaging. Hierdoor ontstaat een binnenhoogte van circa 144 cm. Ofwel, meer dan genoeg binnenhoogte voor de rolstoelpassagier (incl. goed zicht naar buiten).

360 graden Caddy Short

360-degrees-ervaring(1).jpg

360 gradem Caddy Maxi

360-degrees-ervaring(1).jpg

Indeling

De Volkswagen Short kan worden ingericht met een 2+1, 3+1, of 4+1 opstelling. Welke opstelling ideaal is, is sterk afhaneklijk van de afmetingen (met name de breedte) van de rolstoel(passagier). 

Opstelling VW Caddy Short

Deze Volkswagen Maxi kan worden ingericht met een 5+1, of 7+0 opstelling. Bij de laatste moeten er dan optioneel extra stoelen voor de 3e zitrij worden bijbesteld.

Opstelling VW Caddy Maxi

Afmetingen voertuig

Gelieve hieronder de buitenafmetingen van de VW Caddy Short en de VW Caddy Maxi te vinden. De Maxi is dus totaal 35 cm langer dan de short. 

Let op: afmetingen zijn zonder dakrails.

volkswagen-caddy-2021.jpg volkswagen-caddy-maxi-2021.jpg

PROEFRIT OF PASSING?

In onze showroom hebben wij altijd meerdere Volkswagen Caddy's met bodemverlaging beschikbaar. We kunnen u dan goed informeren over het verschil tussen de Short en de Maxi. Maar ook over de verschillende mogelijke indelingen. Ook is het mogelijk om een proefrit aan huis aan te vragen. Vraag om meer informatie over deze ombouw, middels ons contactformulier.

FOTO'S VAN ONZE OMBOUW

Gedetailleerde foto's van de nieuwe Volkswagen Caddy (Short) en Caddy Maxi ombouw kunt u hieronder vinden: