NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

oprijplaat / oprijgoten

Het is ook mogelijk een scootmobiel of rolstoel mee te nemen door gebruik te maken van een oprijplaat / oprijbanen of een oprijplatform.

Oprijplaat / oprijbanen / oprijgoten

Voordeel van een oprijplaat / oprijbanen is dat deze gemakkelijk "los" mee te nemen zijn in uw auto of bus. Dit komt doordat de oprijplaat vaak inklapbaar zijn.

Oprijgoten & oprijbanen (013)Oprijgoten & oprijbanen (012)

Naast inklapbare oprijplaten zijn er ook inschuifbare oprijplaten. Beide mogelijkheden zijn erg praktisch om mee te nemen in uw auto of bus. Het spreekt echter voor zich dat deze ook voor andere plaatsen te gebruiken zijn.

Oprijgoten & oprijbanen (015)Oprijgoten & oprijbanen (014)

Optioneel wordt er voor scootmobielen een kleinere oprijplat gebruikt. Dit is om het voorste wiel van een driewieler scootmobiel te begeleiden.

Oprijplatform

Een grotere variant van oprijplaten is een oprijplatform. Een oprijplatform wordt in de meeste gevallen vast gemonteerd in de laadruimte van een auto of bus.

Oprijgoten & oprijbanen (017)Oprijgoten & oprijbanen (016)

Optioneel zijn bepaalde oprijplatformen uitneembaar. Ook is het optioneel mogelijk om een driedelig-opvoudbaar platform te gebruiken. Hierdoor behoudt u nog altijd een goed zicht naar achteren.

Oprijgoten & oprijbanen (019)Oprijgoten & oprijbanen (018)

Foto's van onze ombouw

Hieronder kunt u gedetailleerde foto's van onze oprijplaten bekijken:

Informatie aanvragen?

Terug naar overzicht