NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

Autostoelen

Een goede autostoel, maakt het mogelijk om zonder nek-, been-, schouder-, en rugklachten, te kunnen autorijden. Bij Bierman bent u aan het juiste adres voor uw perfecte autostoel.

Aanpassingen aan uw (bestaande) autostoel?

Soms is een kleine aanpassing aan uw bestaande autostoel al voldoende. U kunt hierbij denken aan (extra) lendesteunen, inkorten van het zitvlak van uw autostoel of een andere positie van uw autostoel (ophogen, of verlengde stoelsleden). Meestal is een kleine aanpassing aan uw bestaande autostoel al afdoende voor een meer zitcomfort.

Autostoelen

Hoog-laag autostoel

Een hoog-laag autostoel maakt het mogelijk om hoger of lager te zitten. Dit is vaak een oplossing voor wanneer u in de normale positie te weinig zicht op de weg heeft. In dit geval maken wij onder uw autostoel een zittingheffer. 

Verlengde autostoel-slede

Een verlengde autostoel-slede zorgt ervoor dat de autostoel verder naar achteren verschoven kan worden. Dit is vaak een oplossing voor mensen met lange benen of een groot postuur. Afhankelijk van de lengte van de autostoel-slede is een nieuwe RDW keuring wel of niet verplicht. Ook deze kunnen wij voor u verzorgen, indien dit nodig mocht zijn. 

Zit-hef plank voor uw autostoel

Een zit-hef plank kan u helpen bij de transfer van uw rolstoel naar de autostoel. Dit is een plank tussen de zitting van uw rolstoel en de autostoel. Nadat u op de zitpositie in de auto heeft plaatsgenomen kunt u deze plank inklappen. Optioneel kan de zit-hef plank ook te gebruiken als een (kleine) zitlift.

Versteviging autostoel(wangen)

Indien u extra ondersteuning wenst, kunnen de zijkanten van de autostoel verstevigd worden. Dit kan al worden opgelost door een simpel kussen. Maar het is ook mogelijk om een gehele autostoel speciaal voor u op maat te laten maken. Naast het aanpassen van een bestaande stoel, kunt u ook terecht voor RECARO of ASS autostoelen.

Een op maat gemaakte (nieuwe) autostoel? 

Mocht een kleine aanpassing niet afdoende zijn, dan kunnen wij ook een speciale autostoel voor u aanmeten. Wij hebben de beschikking over een speciale "autopasstoel". Met deze autostoel, kunnen wij uw optimale zitpositie opmeten. Op basis hiervan kunnen wij u concreet advies geven voor uw optimale autostoel. U kunt hierbij denken aan een autostoel van de bekende autostoelen merken ASS en RECARO. 

Verstelbare passtoel - Bierman (01)

Meer informatie of passings afspraak?

In onze showroom hebben wij altijd meerdere demonstratie-autostoelen staan. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een nieuwe of een gebruikte autostoel, wij raden u aan vooraf altijd (uiteraard geheel vrijblijvend) een "passing" te doen. Immers een geschikte autostoel is voor elk mens uniek. Wij helpen u hierbij graag met persoonlijk advies. Klik door voor onze contactgegevens / contactformulier.

 

Informatie aanvragen?

Terug naar overzicht