NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

Bierman - B-FIT vloer

De B-FIT vloer van Bierman bestaat uit een multifunctionele vloer, waarin de gordelfixaties zijn verwerkt. Hierdoor ontstaat er een vlakke vloer. Voordeel van dit systeem zijn o.a. dat de gordels zijn weggewerkt (hierdoor kunnen mensen er niet over struikelen, en zijn ze snel en gemakkelijk in gebruik). 

Een standaard ombouw bestaat in totaal uit 4x rolstoelplekken of 8 zitplaatsen (excl. bestuurder).

Via onderstaande link kunt u deze ombouw in 360 graden beleven:

360-degrees-ervaring(2).jpg

Indeling

Voor de ombouw van groepsbussen met een B-FIT vloer zijn er 2x veel voorkomende indelingen. 

  • Indeling met een instaptrede

Zie onderstaande indelingstekening. Bij deze uitvoering beschikt de bus over een linker zijschuifdeur. Deze wordt uitgerust met een instaptrede. Op de 1e zitrij komen zowel een bijrijdersstoel als een bijrijdersbank voor. 

vloer-instaptrede.jpg

De andere indeling is:

  • Indeling met een verlaagde voorinstap

Zie onderstaande indelingstekening. Bij deze uitvoering beschikt de bus over een linker zijschuifdeur. Deze wordt uitgerust met een instaptrede. Op de 1e zitrij komen zowel een bijrijdersstoel als een bijrijdersbank voor

vloer-voorinstap.jpg

PROEFRIT OF PASSING?

In onze showroom & werkplaats hebben wij altijd meerdere bussen met deze ombouw staan. We kunnen u dan goed informeren over deze ombouw met een AIRLINE vloer en de B-FIT vloer. Ook is het mogelijk om een proefrit op locatie aan te vragen. Vraag om meer informatie over deze ombouw, middels ons contactformulier.

FOTO'S VAN ONZE OMBOUW

Gedetailleerde foto's van de B-FIT vloer van Bierman kunt u hieronder vinden: