NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

Mercedes-Benz E-Vito (100% ELEKTRISCH)

Mercedes-Benz LogoDe Mercedes-Benz E-Vito L3 ELEKTRISCHE Rolstoelbus kan door Bierman worden aangepast voor het vervoer van 1 rolstoelpassagier. Daarnaast beschikt de auto over 5/6 zitplaatsen (exclusief chauffeur). En is deze taxi-gekeurd.

Met de Mercedes-Benz E-Vito elektische rolstoeltaxi, geniet u van de volgende voordelen:

  • 100% Elektisch
  • Taxi Pakket (o.a. noodhamer, instaphandgreep, bankaanpassing instap naar achteren)
  • 6 passagiers +1 rolstoelplaats 
  • Actieradius
    - Long Range = circa 360 km (WLTP)

Hiermee heeft u een perfecte auto om uw wagenpark naar ZERO-emissie te brengen.

 

Mercedes-Benz E-Vito Rolstoelbus

De lengte XL (lengte 3) is te voorzien van een bodemverlaging, zodat er een passagier gezeten in de rolstoel mee kan in de bus.

Deze bus uit te voeren met 3x draaiklapstoelen, zodat als er geen rolstoelpassagier mee gaat er 3 extra zitplaatsen zijn.  Hierbij zijn de zitplaatsen op de eerste en tweede zitrij nog niet meegenomen.

mb-e-vito.jpg

De inrijplaat is erg licht van gewicht voor 2 gasveren en ook de achterbumper wordt herplaatst aan de achterklep zodat het geheel er netjes uit ziet van de achterzijde.

De rolstoelvergrendeling is op basis van een vierpuntsrolstoelfixatie, er worden 4 gordels op de rolstoel gemonteerd zodat de rolstoel vergrendeld is tijdens het rijden. Voor de rolstoelpassagier is er ook nog een driepuntsgordel.

De afmetingen van de Mercedes-Benz E-Vito zijn in vergelijking met zijn concurrenten relatief ruim. De hoogte is circa 1.41 meter voor de rolstoelpassagier en de breedte van de bodemverlaging is 86 centimeter. Zodat de meeste rolstoelen hier goed plaats kunnen nemen.

Let op: Interieur opstelling is sterk afhankelijk van de afmetingen van de rolstoel(passagier) en het maximaal toegestaan laadgewicht van het voertuig.

Informatie aanvragen?

Terug naar overzicht