NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

Opel E-Vivaro (100% ELEKTRISCH)

Opel LogoDe Opel E-Vivaro L3 ELEKTRISCHE Rolstoelbus kan door Bierman worden aangepast voor het vervoer van 1 rolstoelpassagier. Daarnaast beschikt de auto over 8 zitplaatsen (exclusief chauffeur). En is deze taxi-gekeurd.

Met de Opel Vivaro elektische rolstoeltaxi, geniet u van de volgende voordelen:

  • 100% Elektisch
  • Taxi Pakket (o.a. panoramisch noodraam in het dak, noodhamer, instaphandgreep, bankaanpassing instap naar achteren)
  • 5 passagiers / 1 rolstoelplaats
  • Actieradius
    - 50 kWh = circa 230 km (WLTP)
    - 75 kWh = circa 330 km (WLTP)

Hiermee heeft u een perfecte auto om uw wagenpark naar ZERO-emissie te brengen.

Opel E-Vivaro Rolstoelbus

De lengte XL (lengte 3) is te voorzien van een bodemverlaging, zodat er een passagier gezeten in de rolstoel mee kan in de bus.

Deze bus uit te voeren met 3x draaiklapstoelen, zodat als er geen rolstoelpassagier mee gaat er 3 extra zitplaatsen zijn.  Hierbij zijn de zitplaatsen op de eerste en tweede zitrij nog niet meegenomen.

opel-e-vivaro.jpg 

De inrijplaat is erg licht van gewicht voor 2 gasveren en ook de achterbumper wordt herplaatst aan de achterklep zodat het geheel er netjes uit ziet van de achterzijde.

De rolstoelvergrendeling is op basis van een vierpuntsrolstoelfixatie, er worden 4 gordels op de rolstoel gemonteerd zodat de rolstoel vergrendeld is tijdens het rijden. Voor de rolstoelpassagier is er ook nog een driepuntsgordel.

De afmetingen van de Opel E-Vivaro zijn in vergelijking met zijn concurrenten relatief ruim. De hoogte is circa 1.45 meter voor de rolstoelpassagier en de breedte van de bodemverlaging is 83 centimeter. Zodat de meeste rolstoelen hier goed plaats kunnen nemen.

Let op: Interieur opstelling is sterk afhankelijk van de afmetingen van de rolstoel(passagier) en het maximaal toegestaan laadgewicht van het voertuig.

Informatie aanvragen?

Terug naar overzicht