NL EN
E-mail  
 
Telefoonnummer 0252 - 210611
Menu
Bel ons
App ons
Vind ons

 

bedieningsfuncties

Krachtverlies of uitval aan één van de armen kan er voor zorgen dat de gebruikelijke functies zoals richtingaanwijzer, contactslot, of ruitenwisser niet meer te bedienen zijn. Een kleine aanpassing kan deze weer gemakkelijk binnen handbereik maken.

Bedieningsfuncties op het stuur

In veel gevallen is het mogelijk een groot aantal bedieningsfuncties te verwerken in de stuurknop. U heeft hiermee een soort van afstandsbediening aan het stuur.

Bedieningsfuncties (01)

Hendel over het stuur

Een simpele oplossing voor het verplaatsen van de richtingaanwijzer / groot-licht is een hendel over het stuur. Deze kan van links naar rechts worden verplaatst, d.m.v. een simpele hendel over het stuur. Uiteraard is dit ook mogelijk van rechts naar links.

Verplaatsing contactslot / schakelaars

Ook is het mogelijk bepaalde bedieningsfuncties naar de andere kant van het stuur / stuurkolom te plaatsen (ofwel links ofwel rechts).

Linker contactslot en richtingaanwijzer

Overige aanpassingen bedieningsfuncties

Er zijn meerdere aanpassingen voor diverse bedieningsfuncties te bedenken. De meest voorkomende zijn op deze pagina besproken. Informeer ons gerust naar de mogelijkheden, indien u een specifieke beperking heeft. Wij worden graag uitgedaagd voor complexe auto aanpassingen.

U kunt telefonisch informatie aanvragen over onze auto aanpassingen via onze adviseurs (Telefoon 0252 - 210611) of uw vraag stellen via ons contactformulier.

Informatie aanvragen?

Terug naar overzicht